Brandwerende applicaties

Van de Graaf is specialist op het gebied van brandwerende applicaties. De isolatie – techniek B.V. uit Almelo en Eindhoven denkt graag met u mee over het optimaal brandwerend maken van een gebouw of installatie.

Brandwerende applicaties van Van de Graaf B.V.

Als u interesse hebt in de brandwerende applicaties van Van de Graaf B.V. voor uw installatie of gebouw is het belangrijk om te weten dat:

  • Het brandwerend isoleren let zowel op het menselijke aspect als op de strakke regelgeving. In verband met deze regelgeving en de aansprakelijkheid is het erg belangrijk dat u een betrouwbaar advies krijgt.
  • Van de Graaf B.V. werkt nauw samen met Flamepro. Flamepro is een van de meest toonaangevende autoriteiten op het gebied van brandwerende isolatie. Gezamenlijk hebben wij een systeem ontwikkeld.
  • In dit systeem worden er niet alleen de juiste materialen aangebracht, maar voldoen ook de documentatie en de certificering aan de eisen die er (wettelijk) gesteld worden.

Zo kunt u optimaal vertrouwen in de kwaliteit van de brandwerende applicaties van Van de Graaf B.V.

Interesse? Neem contact op!

Als u zich afvraagt of Van de Graaf B.V. ook de brandwerende applicaties heeft voor uw bedrijf, maak dan gerust een afspraak. Onze medewerkers voorzien u vrijblijvend van een passend advies en/of offerte. Wij hebben vestigingen in Almelo en Eindhoven, maar werken ook in andere delen van Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer: (0546) 45 57 22 (Almelo) of (040) 293 28 86 (Eindhoven).

Onze pluspunten

N

VCA-gecertificeerd

N

Vib lid

N

Kwaliteit staat voorop

N

Meerdere vestigingen

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Onze vestigingen

Eindhoven

Almelo