Brandwerende isolatie

Voor informatie over brandwerende isolatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met de specialisten van Van de Graaf B.V. in Almelo en Eindhoven. Het aanbrengen van brandwerende isolatie en constructies kan bijvoorbeeld bij kabel- en leidingdoorvoeringen, plafonds, wanden, steunconstructies of tanks. Hierbij is niet alleen het menselijke aspect belangrijk, maar ook de regelgeving en aansprakelijkheid zijn van groot belang. Wij adviseren u hier graag over.

Brandwerende isolatie door Van de Graaf B.V.

Van de Graaf B.V. beschikt over technisch geschoolde medewerkers die graag met u meedenken over de juiste oplossing voor uw bedrijf. Met locaties in zowel Eindhoven als in Almelo zijn we in bijna 30 jaar uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van isolatie. Ook bij brandwerende isolaties staan de motto’s van Van de Graaf B.V. centraal:

  • Mensen doen zaken met mensen
  • Kwaliteit staat voorop
  • Afspraak is afspraak

Van de Graaf B.V. is daarnaast VCA-gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging van ondernemers in het thermisch installatiebedrijf. Zo weet u zeker dat het vertrouwen dat u in ons stelt, gegrond is.

Maak vandaag nog een afspraak

Van de Graaf B.V. is specialist in brandwerend isoleren in zowel Eindhoven als Almelo. Brandwerende isolatie kan van levensbelang zijn. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen met (0546) 45 57 22 (Almelo) of (040) 293 28 86 (Eindhoven) en laat u adviseren over de mogelijkheden en vereisten voor uw bedrijf.

Onze pluspunten

N

VCA-gecertificeerd

N

Vib lid

N

Kwaliteit staat voorop

N

Meerdere vestigingen

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Onze vestigingen

Eindhoven

Almelo