Cryogene isolatie

Voor de oplossingen van cryogene isolatie heeft Van de Graaf B.V. passend advies. De specialisten van Van de Graaf hebben jarenlange ervaring met akoestische en thermische isolatie, maar ook met de isolatie van cryogene toepassingen zoals vloeibaar zuurstof, stikstof of vloeibaar aardgas. Met locaties in Eindhoven als in Almelo zijn we een van de belangrijkste spelers op het gebied van isolatie-techniek in Nederland.

Cryogene isolatie: verzekerd van kwaliteit

Wij zijn in bijna dertig jaar uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 35 medewerkers. Maar ook al zijn we zo gegroeid, onze waarden zijn hetzelfde gebleven. De motto’s van Van de Graaf B.V. staan in als ons werk centraal, ook bij cryogene isolaties:

  • Kwaliteit staat voorop;
  • Afspraak is afspraak;
  • Mensen doen zaken met mensen.

Het vertrouwen in ons, ons advies en onze installateurs, is voor ons het belangrijkste. Daarom is Van de Graaf B.V. lid van de Nederlandse Vereniging van ondernemers in het thermisch installatiebedrijf en VCA-gecertificeerd. Zo weten onze klanten zeker dat het in ons gestelde vertrouwen gegrond is.

Bel ons voor meer informatie

Voor meer informatie over cryogene isolatie door Van de Graaf B.V. kunt u het beste telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij beschikken over twee locaties, in Almelo en Eindhoven. Neem vandaag nog contact op met de vestiging die voor u het gunstigst is door te bellen naar: (0546) 45 57 22 (vestiging in Almelo) of naar (040) 293 28 86 (vestiging in Eindhoven). Wij denken graag met u mee.

Onze pluspunten

N

VCA-gecertificeerd

N

Vib lid

N

Kwaliteit staat voorop

N

Meerdere vestigingen

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Onze vestigingen

Eindhoven

Almelo