Isolatie expert

Als u op zoek bent naar een isolatie expert in de buurt Eindhoven of Almelo, dan is Van de Graaf B.V. de betrouwbare partner die u zoekt.

Isolatie expert in Eindhoven en Almelo

Door de jarenlange ervaring is Van de Graaf B.V. inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van isolatie. Inmiddels hebben wij zo’n 35 medewerkers in dienst verdeeld over twee vestigingen in Eindhoven en Almelo. Wij zijn expert in isolatie op het gebied van:

  • Thermische isolatie: het vasthouden van de warmte, of juist de warmte buiten houden;
  • Akoestische isolatie: het voorkomen van geluidsoverlast, of juist verminderen van lawaaioverlast;
  • Brandwerende isolatie: naast het menselijke aspect adviseren wij u ook over de wettelijke regels omtrent brandwerende materialen.
  • Cryogene isolatie: wij adviseren in passende isolatie voor cryogene toepassingen zoals vloeibaar aardgas, zuurstof of stikstof.

Bij isolatie staat vertrouwen voorop. U moet er op kunnen vertrouwen dat het eindresultaat technisch (én economisch) optimaal is. Goed advies is hierbij belangrijk. Daarnaast kunt u rekenen op de deskundigheid van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn allemaal technisch geschoold en kwaliteit is bij ons erg belangrijk. Daardoor zijn wij de isolatie expert die wij beloven te zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan de kennis van de isolatie experts van Van de Graaf B.V.? Wij maken graag een afspraak met u, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak met een van onze medewerkers door tijdens kantooruren te bellen naar telefoonnummer (040) 293 28 86 (vestiging Eindhoven) of bel naar (0546) 45 57 22 (vestiging Almelo).

Onze pluspunten

N

VCA-gecertificeerd

N

Vib lid

N

Kwaliteit staat voorop

N

Meerdere vestigingen

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Onze vestigingen

Eindhoven

Almelo