(040) 293 28 86 info@vandegraaf.com

Koude isolatie

Ook voor koude isolatie is Van de Graaf B.V. de partner waar u naar zoekt. Veel mensen denken bij isolatie aan het binnenhouden van de warmte, maar isolatie kan ook ingezet worden om de warmte buiten te houden. Dit kan het geval zijn als bijvoorbeeld de mediumtemperatuur lager is dan de temperatuur van de omgeving.

Bij Van de Graaf B.V. isolatie – techniek is het zogenoemde koude isolatie ook mogelijk. Met zowel een locatie in Eindhoven als in Almelo, beslaan we een groot deel van Nederland.

Koude isolatie: onze werkwijze

Als u geïnteresseerd bent in koude isolatie door Van de Graaf B.V. is het goed om te weten wat onze werkwijze is:

  • Bij Van de Graaf B.V. staat vertrouwen voorop, of het nu gaat om vertrouwen in de installateur, of vertrouwen in ons advies. Daarom verzekeren wij u dat al onze medewerkers technisch geschoold zijn en dat het advies dat wij geven de ideale combinatie van functionaliteit, kwaliteit en prijs is.
  • Om tot het juiste eindresultaat van de koude installatie te komen, zijn een goede planning, gedegen projectbegeleiding en gemotiveerde medewerkers van belang.
  • Van de Graaf B.V. heeft niet voor niets het motto: “mensen doen zaken met mensen.” Door deze instelling zijn wij in bijna 30 jaar uitgegroeid tot een belangrijke speler in de koude isolatie en hebben we naast een locatie in Eindhoven, ook een locatie in Almelo.

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Algemeen

Contactpersoon: R. Bontenbal

T: (040) 293 28 86

E: info@vandegraaf.com

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Verdunplein 7
5627SZ EINDHOVEN

Contactpersoon: P. Adriaans

T: (06) 15 95 60 59

E: info@vandegraaf.com

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Ambachtstraat 24
7609RA ALMELO

Contactpersoon: P. Hartman

T: (0546) 45 57 22
M: (06) 15 00 32 52

E: info@vandegraaf.com

 

Van de Graaf is lid van Vib (Nederlandse vereniging van ondernemers in het thermisch isolatiebedrijf.