Technisch onderhoudsbedrijf

Van de Graaf is een technisch onderhoudsbedrijf in de regio van Eindhoven en Almelo. De specialisten van Van de Graaf B.V. hebben jarenlange ervaring met isolatie en technisch onderhoud. Wij zijn daardoor de betrouwbare partner bij alle voorkomende schoonmaak-, isolatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Van de Graaf is het technisch onderhoudsbedrijf waar u naar zoekt

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten als technisch onderhoudsbedrijf is het goed om te weten dat Van de Graaf B.V.:

  • Vertrouwen voorop stelt. Vertrouwen in ons advies en vertrouwen in onze installatie. U kunt er op rekenen dat ons advies een goede combinatie is van functionaliteit, prijs en kwaliteit. Al ons personeel is technisch geschoold en gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan;
  • Wij hechten belang aan een gedegen projectbegeleiding en een goede planning. Dit in onze combinatie met onze gemotiveerde medewerkers zorgt voor een optimaal eindresultaat.

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een belangrijk technisch onderhoudsbedrijf. Wij hebben zowel in Almelo als Eindhoven een vestiging.

Wij staan voor u klaar

Als u interesse heeft in de diensten van Van de Graaf B.V. als technisch onderhoudsbedrijf, maken wij graag een afspraak met u. Neem telefonisch contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging door te bellen naar (040) 293 28 86 (vestiging in Eindhoven) of naar (0546) 45 57 22 (vestiging in Almelo).

Onze pluspunten

N

VCA-gecertificeerd

N

Vib lid

N

Kwaliteit staat voorop

N

Meerdere vestigingen

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Onze vestigingen

Eindhoven

Almelo