(040) 293 28 86 info@vandegraaf.com

Technisch onderhoudsbedrijf

Van de Graaf is een technisch onderhoudsbedrijf in de regio van Eindhoven en Almelo. De specialisten van Van de Graaf B.V. hebben jarenlange ervaring met isolatie en technisch onderhoud. Wij zijn daardoor de betrouwbare partner bij alle voorkomende schoonmaak-, isolatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Van de Graaf is het technisch onderhoudsbedrijf waar u naar zoekt

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten als technisch onderhoudsbedrijf is het goed om te weten dat Van de Graaf B.V.:

  • Vertrouwen voorop stelt. Vertrouwen in ons advies en vertrouwen in onze installatie. U kunt er op rekenen dat ons advies een goede combinatie is van functionaliteit, prijs en kwaliteit. Al ons personeel is technisch geschoold en gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan;
  • Wij hechten belang aan een gedegen projectbegeleiding en een goede planning. Dit in onze combinatie met onze gemotiveerde medewerkers zorgt voor een optimaal eindresultaat.

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een belangrijk technisch onderhoudsbedrijf. Wij hebben zowel in Almelo als Eindhoven een vestiging.

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Algemeen

Contactpersoon: R. Bontenbal

T: (040) 293 28 86

E: info@vandegraaf.com

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Verdunplein 7
5627SZ EINDHOVEN

Contactpersoon: P. Adriaans

T: (06) 15 95 60 59

E: info@vandegraaf.com

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Ambachtstraat 24
7609RA ALMELO

Contactpersoon: P. Hartman

T: (0546) 45 57 22
M: (06) 15 00 32 52

E: info@vandegraaf.com

 

Van de Graaf is lid van Vib (Nederlandse vereniging van ondernemers in het thermisch isolatiebedrijf.