(040) 293 28 86 info@vandegraaf.com

Vervangen lichtbronnen Eindhoven

Voor het vervangen van lichtbronnen van uw bedrijf in de omgeving van Eindhoven, is Van de Graaf B.V. de specialist waar u naar op zoek bent. Wij verzorgen in de regio Eindhoven de groepsvervanging van lichtbronnen, ook wel remplace genoemd. Of het nu gaat om de vervanging van lichtbronnen in een industriehal of in een bedrijfsruimte, wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

De partner voor het vervangen van lichtbronnen voor uw bedrijf in Eindhoven

Van de Graaf B.V. is de betrouwbare partner voor het vervangen van uw lichtbronnen. Onze vestiging in Eindhoven heeft zich hierin gespecialiseerd. Wij hebben ervaring met lampen die moeilijk bereikbaar zijn, maar bijvoorbeeld ook met het vervangen van de lichten terwijl uw medewerkers ongehinderd door moeten kunnen werken.

Wij berekenen de branduren van uw lampen, bedenken een efficiënte manier om de lampen te vervangen en repareren waar nodig de lampen of voeren onderhoudswerkzaamheden uit. Natuurlijk gaat dit allemaal in samenspraak met de opdrachtgever.

Voldoet uw verlichting nog aan uw wensen?

De technische geschoolde medewerkers van Van de Graaf B.V. uit Eindhoven denken graag mee. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met onze medewerkers op de locatie in Eindhoven en bespreek de mogelijkheden voor de vervanging van uw lichtbronnen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (040) 293 28 86.

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Algemeen

Contactpersoon: R. Bontenbal

T: (040) 293 28 86

E: info@vandegraaf.com

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Verdunplein 7
5627SZ EINDHOVEN

Contactpersoon: P. Adriaans

T: (06) 15 95 60 59

E: info@vandegraaf.com

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Ambachtstraat 24
7609RA ALMELO

Contactpersoon: P. Hartman

T: (0546) 45 57 22
M: (06) 15 00 32 52

E: info@vandegraaf.com

 

Van de Graaf is lid van Vib (Nederlandse vereniging van ondernemers in het thermisch isolatiebedrijf.