Vorstbeveiliging

Het voorkomen van schade door bevriezing kan met de vorstbeveiliging van Van de Graaf B.V. uit Almelo en Eindhoven. Door vorstbeveiliging voorkomt u bijvoorbeeld dat deze winter uw leidingen bevriezen, wat u al snel een hoop geld kan besparen. De specialisten van Van de Graaf B.V. denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Van de Graaf B.V. en vorstbeveiliging

Onze medewerkers zijn al jaren gespecialiseerd in akoestische en thermische isolatie.

De vorstbeveiliging meet de luchttemperatuur en controleert of verwarming nodig is. Belangrijk om te weten is dat bij Van de Graaf B.V:

  • De medewerkers technisch geschoold zijn en gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan;
  • Het vertrouwen dat u in ons stelt, voor ons erg belangrijk is;
  • Het gegeven advies bestaat uit een combinatie van functionaliteit, kwaliteit, en prijs;
  • De projectbegeleiding en een goede planning van belang zijn.

Van de Graaf B.V. werkt al bijna 30 jaar in de isolatie – techniek en heeft gedurende deze jaren naast een vestiging in Eindhoven ook een vestiging in Almelo geopend. In deze periode zijn we uitgegroeid van een bedrijf met zes medewerkers naar één van de belangrijkste spelers op de isolatiemarkt, met zo’n 35 medewerkers.

Interesse? Neem contact op!

Voor vorstbeveiliging waarbij een goede kwaliteit en prijs voorop staan, moet u bij Van de Graaf B.V. zijn. Neem vandaag nog contact op door te bellen met één van onze vestigingen Eindhoven: (040) 293 28 86 en Almelo: (0546) 45 57 22 ) en krijg vrijblijvend advies over de passende oplossing.

Onze pluspunten

N

VCA-gecertificeerd

N

Vib lid

N

Kwaliteit staat voorop

N

Meerdere vestigingen

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Onze vestigingen

Eindhoven

Almelo