(040) 293 28 86 info@vandegraaf.com

Reconditioneren

Een van de diensten die Van de Graaf isolatie-techniek aanbiedt is het reconditioneren van installatie-onderdelen. Door tijdig te reconditioneren kunt u hoge kosten voor vervanging van apparatuur en installaties voorkomen. Wij adviseren u hier graag over.

Reconditioneren van installaties en onderdelen

Met locaties in Eindhoven en in Almelo, zijn de specialisten van Van de Graaf B.V. belangrijke spelers in de wereld van reconditioneren. Bij Van de Graaf B.V. kunt u terecht voor:

  • het ontroesten van onderdelen van de installatie;
  • het (opnieuw) behandelen van onderdelen met een speciale coating;
  • het (opnieuw) voorzien van nieuwe isolatie.

Bij reconditioneren is vakmanschap erg belangrijk. Eerst moet de oorzaak bepaald worden, waarna er een technische oplossing bedacht kan worden. Daarna gaat ons team van specialisten aan de slag en zorgen ervoor het betreffende onderdeel zo goed als nieuw is en weer mee kan. Door tijdig te reconditioneren voorkomt u dat een installatie in zijn geheel vervangen moet worden en u gedurende een periode stil komt te liggen.

Vraag een offerte aan

Van de Graaf B.V. is de specialist die u zoekt op het gebied van reconditioneren. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw installaties aan door te bellen met onze medewerkers via (0546) 45 57 22 (vestiging in Almelo) of naar (040) 293 28 86 (vestiging in Eindhoven)

Onze pluspunten

N

VCA-gecertificeerd

N

Vib lid

N

Kwaliteit staat voorop

N

Meerdere vestigingen

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Onze vestigingen

    Eindhoven

    Almelo