(040) 293 28 86 info@vandegraaf.com

Remplace verlichting

Voor remplace van uw verlichting, is Van de Graaf B.V. de specialist waar u naar zoekt. Van de Graaf B.V. verzorgt in de omgeving van Eindhoven de remplace van uw verlichting, ook wel groepsvervanging genoemd. Het verlichtingsonderhoudswerk kan op verschillende locaties plaatsvinden, zoals bedrijfsruimtes of industriehallen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Remplace van de verlichting door een betrouwbare partner

Voor het vervangen van lichtbronnen die moeilijk bereikbaar zijn, of waar uw medewerkers ongestoord verder moeten kunnen werken, is het vaak efficiënter om een betrouwbare partner in te schakelen. De specialisten van Van de Graaf B.V. uit Eindhoven denken graag met u mee over de mogelijkheden. Zo kan het bijvoorbeeld voordeliger zijn, om alle verlichting in één keer te vervangen. Door de branduren in ogenschouw te nemen, kunnen wij u hier een betrouwbaar advies over geven. Naast de remplace van verlichting kunnen onze specialisten waar nodig reparaties, onderhoud of schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Zo kunt u weer vertrouwen op uw verlichting.

Is uw verlichting aan vervanging toe?

Als u interesse hebt in de remplace van uw verlichting door de specialisten van Van de Graaf B.V. in Eindhoven kunt u gemakkelijk een afspraak maken door te bellen naar (040) 293 28 86. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Algemeen

Contactpersoon: R. Bontenbal

T: (040) 293 28 86

E: info@vandegraaf.com

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Verdunplein 7
5627SZ EINDHOVEN

Contactpersoon: P. Adriaans

T: (06) 15 95 60 59

E: info@vandegraaf.com

Van de Graaf Isolatie-Techniek B.V.

Ambachtstraat 24
7609RA ALMELO

Contactpersoon: P. Hartman

T: (0546) 45 57 22
M: (06) 15 00 32 52

E: info@vandegraaf.com

 

Van de Graaf is lid van Vib (Nederlandse vereniging van ondernemers in het thermisch isolatiebedrijf.